info@iriabeachcamp.gr      (+30) 27520 94253      (+30) 6974 115 106
       English Version    Ελληνική Έκδοση    Deutsch Version   
       English Version    Ελληνική Έκδοση    Deutsch Version   
***
Χειμερινές διακοπές
Οικοτουρισμός
Θεραπευτικές Διακοπές
Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία παιδιών και ενηλίκων (ελληνικά)
Σχολή Γονέων
Βιωματικά σεμινάρια
Ομάδες αυτοβελτίωσης για μικρούς και μεγάλους
Δράσεις κι εκδηλώσεις για όλους
ΔΩΡΕΑΝ Δίωρη καθημερινά δημιουργική απασχόληση παιδιών.
IRIA BEACH CAMPING!

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί επισκέπτες,
για την ομαλή λειτουργία του Iria Beach Camping και τη δικιά σας ασφαλή κι ευχάριστη παραμονή, απαιτείται η αποδοχή και η τήρηση των παρακάτω κανόνων κατά τη διαμονή σας στο κάμπινγκ:

 1. Κατά την άφιξή σας θα πρέπει να περάσετε από την reception (08.00 - 00.00) και να συμπληρώσετε έντυπο με τα προσωπικά σας στοιχεία, να παραδώσετε την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας (τα οποία θα παραμείνουν ως την ώρα αναχώρησής σας) και να υπογράψετε για την αποδοχή των κανόνων λειτουργίας του camping και για τον Covid–19, καθώς και για τη συναίνεσή σας για τη χρήση προσωπικών δεδομένων GDPR, από την πλευρά της επιχείρησης. Επίσης, χρειάζεται να δηλωθεί το χρονικό διάστημα παραμονής σας.
 2. Οι θέσεις κατασκήνωσής σας ορίζονται από την reception και μπορούν να αλλάξουν για συγκεκριμένους λόγους κι έπειτα από έγκαιρη ενημέρωση από την διεύθυνση.
 3. Τα περιοριστικά μέτρα που αφορούν τον Covid-19 αλλάζουν συχνά, γι’ αυτό να ενημερώνεστε έγκαιρα από την διεύθυνση. Όταν οι επισκέψεις θα επιτρέπονται, περνάνε υποχρεωτικά από την reception οι επισκέπτες για την τήρηση αρχείου επισκεπτών με τα προσωπικά τους στοιχεία. Οι επισκέπτες οφείλουν να παρκάρουν τα οχήματά τους στο parking της εισόδου και να αναχωρούν εντός δίωρου. Η μεγαλύτερης διάρκειας παραμονή τους, θα κοστολογείται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο. Μπορούν να εξυπηρετηθούν στο bar, το mini market, την παιδική χαρά και την πισίνα (με επιπλέον χρέωση).
 4. Σε περίπτωση αλλαγής των ατόμων που θα φιλοξενηθούν ή των καταλυμάτων τους (επιπλέον σκηνές, μεγαλύτερες ή κι άλλα οχήματα κτλ), θα πρέπει να ενημερώνεται και να συμφωνεί άμεσα η διεύθυνση.
 5. Οι κατασκηνωτές και οι επισκέπτες υποχρεούνται να διατηρούν τον χώρο καθαρό και να μην προκαλούν φθορές και ζημιές στο περιβάλλον και στις εγκαταστάσεις. Σε περίπτωση υπαιτιότητάς τους, αναλαμβάνουν πλήρως την αποκατάσταση της όποιας ζημιάς. Οι κατασκηνωτές είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα του χώρου τους.
 6. Οι κατασκηνωτές κατά την αναχώρησή τους θα πρέπει να απομακρύνουν όλα τα πράγματά τους ή αν θέλουν να αποθηκευτούν στο camping, θα πρέπει έγκαιρα να το έχουν συνεννοηθεί με τη διεύθυνση.
 7. Όσοι κατασκηνωτές έχουν κατοικίδια ζώα, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το βιβλιάριο υγείας του ζώου τους, στο οποίο θα διαπιστώνεται ο πλήρης εμβολιασμός του και η καλή υγεία του. Θα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες που περιγράφει ο σχετικός νόμος, Ν.4039, άρθρο 5 (ΦΕΚ 15/2-2-2012) και να παραδίδεται αντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας. Δεν επιτρέπεται η ελεύθερη έλευση των ζώων μέσα στο camping κι η τήρηση των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά. Τα ζώα θα πρέπει να είναι πάντοτε δεμένα και υπό την επιτήρηση του ιδιοκτήτη. Δεν επιτρέπεται η χρήση των ντουζ και WC από ζώα. Σε περίπτωση ατυχήματος ή διαφυγής του ζώου από τον ιδιοκτήτη, καμία ευθύνη δεν φέρει η διεύθυνση. Η παρουσία και το κολύμπι των σκυλιών στην παραλία περιγράφεται στον παραπάνω νόμο.
 8. Κατά τις ώρες κοινής ησυχίας (15.00-17.30 και 23.00-07.00) θα πρέπει όλοι να τηρούμε και να σεβόμαστε τους αντίστοιχους κανόνες. Κρατήστε την ένταση της μουσικής σας χαμηλή καθόλη την παραμονή σας στο κάμπινγκ, για να μπορούν όλοι οι παραθεριστές να μπορούν να ακούν την μουσική της αρεσκείας τους. Η μουσική στο μπαρ θα κλείνει στις 00.00.
 9. Μόνο τα οχήματα των κατασκηνωτών επιτρέπεται να εισέλθουν στο camping με ταχύτητα 5 χιλ. και χωρίς να καταλαμβάνουν θέση κατασκήνωσης.
 10. Σε περίπτωση κλοπής προσωπικών αντικειμένων των κατασκηνωτών, η διεύθυνση δεν φέρει καμία ευθύνη.
 11. Σε περίπτωση αδιαθεσίας, ασθένειας, ατυχήματος κτλ θα πρέπει να ενημερώνεται άμεσα η διεύθυνση προκειμένου να κληθεί ο συνεργάτης ιατρός ή το ΕΚΑΒ και να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
 12. Στους χώρους του camping καθόλη τη διάρκεια της παραμονής σας, θα πρέπει να συνοδεύετε και να εποπτεύετε τα παιδιά σας, σε κάθε χώρο και περίσταση. Οι γονείς είναι πλήρως υπεύθυνοι για την τήρηση των κανόνων από τα παιδιά τους, καθώς και για την ασφάλειά τους, ειδικά στις τουαλέτες, τα μπάνια, την πισίνα και την παιδική χαρά.
 13. Covid-19: λόγω της πανδημίας και της σχετικής νομοθεσίας, τηρείται Υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο θα πρέπει να τηρείται αυστηρά από όλους.
 14. Οι κατασκηνωτές δεν επιτρέπεται να παρεμβαίνουν στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση ανάγκης, η διεύθυνση θα βρει λύση.
 15. Η διεύθυνση του Iria Beach Camping δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση φυσικών καταστροφών (πυρκαγιά, πλημμύρα, ανεμοστρόβιλος κ.ά.) ή τρομοκρατικής επίθεσης.
 16. Η ρίψη σκουπιδιών θα πρέπει να γίνεται μόνο στους κάδους απορριμμάτων που έχουν ήδη τοποθετηθεί.
 17. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε κατασκευή, προσθήκη, παρέμβαση κτλ που αλλάζει την εικόνα του κάμπινγκ, χωρίς την έγκαιρη ενημέρωση και σύμφωνη γνώμη της διεύθυνσης.
 18. Οι μόνιμες θέσεις κατασκήνωσης περιλαμβάνουν: το τροχόσπιτο, την τέντα του, ένα αυτοκίνητο και παραμονή τεσσάρων ατόμων. Τα τέσσερα άτομα θα δηλώνονται ονομαστικά τον Ιανουάριο κάθε νέου έτους. Η χρέωση του ρεύματος θα γίνεται με μετρητή και ανάλογα με την τιμολόγηση της εταιρείας ηλεκτρικού ρεύματος. Παραπάνω οχήματα και άτομα, θα χρεώνονται ανάλογα τον τιμοκατάλογό μας.
 19. Για οποιαδήποτε δυσκολία σας, παράπονο ή ανάγκη σας, παρακαλώ να μας ενημερώνετε! Η επιθυμία μας και ο σκοπός μας είναι, η παραμονή όλων μας στο Iria Beach Camping να είναι ευχάριστη, ήρεμη, ασφαλής, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον!
 20. Η διεύθυνση δικαιούται να προσθέσει ή να τροποποιήσει τους κανόνες εύρυθμης λειτουργίας του Iria Beach Camping, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν ή τις νομοθετικές αλλαγές.
 21. Σε περίπτωση μη τήρησης των παραπάνω, η διεύθυνση δικαιούται να ζητήσει άμεσα την απομάκρυνση των κατασκηνωτών ή και επισκεπτών από το camping.

Ας συμβάλλουμε όλοι μας στο να συνεχίσει το IRIA BEACH CAMPING να χτίζει όμορφες αναμνήσεις από γενιά σε γενιά!! Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και την συνεργασία!!

Με εκτίμηση,
Νίκος Δρούζας
Σταυρούλα ΔελημπαλταδάκηΣας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας, από το 1972 έως και σήμερα, από γενιά σε γενιά...
Επικοινωνία

   27520 94253
      6974 115 106
   info@iriabeachcamp.gr
      Παραλία Ίριων, Ίρια 210 60
   GPS: N37 29' 50'' E22 59' 26''
   
Approved by the Ministry of Tourism & the Greek National Tourism Organization
   © 2023 Iria Beach Camping   -   Power by Milakis CMS V2.1 Milakis Hotel System V2.1